Vintage Office

Szolgáltatások

I. Helyszínbiztosítás, rendezvényszervezés

Amennyiben tréningre, workshopra, tárgyalásra, coaching ülésre, terápiás vagy mediációs beszélgetésre keresel helyszínt, akkor szívesen ajánljuk figyelmedbe hangulatos, komfortos és magas színvonalú termeinket, szobáinkat:

1. Menta terem:

15 fő kényelmesen elfér a teremben, az ergonómiailag tesztelt karosszékeken. A falon óriási méretű UHD TV-vel tudsz “vetíteni”, vadiúj flipchart táblára írhatsz, és egy nagy méretű asztalra tudsz pakolni. A falak üresek, amelyekre mágneses síneket helyeztünk, ide tudjátok rögzíteni a megírt flipchart lapokat.

2. Levendula terem:

10 fő befogadására alkalmas. Szintén nagyon kényelmes, kék kárpittal ellátott székekkel, flipchart táblával, asztallal és projektorral szereltük fel.

2. Levendula terem:

10 fő befogadására alkalmas. Szintén nagyon kényelmes, kék kárpittal ellátott székekkel, flipchart táblával, asztallal és projektorral szereltük fel.

3. Coaching szoba:

2-3 főnek ideális hangulatos, meghitt szoba, kényelmes fotelokkal, székkel, kisasztallal, könyvespolcokkal és saját kávéfőzővel felszerelve. 

További információkért kattints ide!

A három terem külön bejáratú, egymástól távol helyezkedik el, mindkettő saját ajtóval zárható, és még egy külön ajtóval is elkülöníthető az átjáróban, így nincs áthallás.
Az irodában két mosdó is található, valamint egy nagy konyha, ahol a résztvevők ingyen használhatják a mikrót és vízforralót, és az asztalnál ülve kényelmesen meg tudnak ebédelni. A közelben sok étkezési lehetőség található (pl. Burger King, Török gyorsbüfé, Mexikói étterem, Meki, KFC és a 10 perc sétára található Mammut bevásárlóközpont kb. 12 étteremmel).
Amennyiben igényeltek cateringet (kapszulás kávéfőző használata, 8-féle tea és 12-féle kávé, ásványvíz, édes és sós aprósütemény), akkor szívesen vállaljuk ezek bekészítését is.